header01

Laatst bijgewerkt op 17 mei 2022


Zomerlidmaatschap

Voor de udense sporters die lid zijn van een sportvereniging in het kader van veldsport, zoals bijvoorbeeld - maar niet beperkt tot - voetbal en hockey, ligt deze sportactiviteit stil in de zomermaanden juni, juli en augustus.

Speciaal voor deze sporters kent tennisvereniging LTC Uden de mogelijkheid om tegen een gering tarief deze maanden bij LTC Uden te komen tennissen of padellen.

Het tarief voor onze aanbieding is 50 euro per periode van 3 maanden. Heb je belangstelling hiervoor schrijf je dan in via onderstaand online inschrijfformulier.

Doen!! Wij zien jou graag op ons park een balletje slaan.


 

Welkom op de inschrijfpagina voor het Zomerlidmaatschap bij LTC Uden 

 

Ja, ik schrijf me graag in voor het Zomerlidmaatschap bij LTC Uden. 

 

De kosten van dit zomerlidmaatschap gedurende de maanden juni, juli en augustus bedragen € 50,-. Dit bedrag betaal ik door het afgeven van een eenmalige machtiging tot automatische incasso.

 

Je ontvangt per omgaande schriftelijk per e-mail een bevestiging van LTC Uden voor definitieve deelname.

Om gebruik te kunnen maken van het systeem voor reservering van een tennis- of een padelbaan ontvang je geen persoonlijk afhangpasje meer. Ben je eerder zomerlid geweest en heb je dat pasje nog, dan is dat niet meer bruikbaar. Je wordt nu aangemeld bij de KNLTB als zomerlid en na verwerking van deze aanmelding ontvang je snel een uitgebreid bericht om een app te installeren op jouw gsm of tablet. Met deze app kan je online een tennis- of een padelbaan reserveren.

Wij zien je inschrijving graag tegemoet. Alvast veel spelplezier en tot ziens op de baan! 

Je gaat akkoord met het vertrouwelijk verwerken van je persoonsgegevens in ons ledenadministratiesysteem

Beveiligingscode Beveiligingscode