header01

Laatst bijgewerkt op 12 juli 2022


Trainingen en lessen seniorleden

Om uw tennis- of padelspel te verbeteren en uw spelplezier te vergroten kunt u bij LTC Uden les nemen of deelnemen aan een cyclus van 34 weken tennistraining voor selectiespelers, 15 weken tennistraining voor recreatieve spelers of 8 weken padeltraining. Heeft u nog geen enkele ervaring met het tennis of padel, dan bestaat ook de mogelijkheid u de kennis en vaardigheid hiervoor aan te leren. Onder leiding van tennistrainer Mark Voorn staan getalenteerde en gekwalificeerde trainers tot uw dienst.

Recreatief tennis

In 15 tennislessen van 1 uur per week worden de fijne kneepjes van het tennisspel aangeleerd. Voor deelname aan deze lessen en trainingen is het lidmaatschap van LTC Uden verplicht gesteld. Bent u nog geen lid van LTC Uden dan kunt u zich inschrijven door invulling van het formulier aanvragen lidmaatschap welke u vervolgens online doorstuurt naar LTC Uden. De vraag naar deze lessen is groot en er kan een wachtlijst ontstaan.

Let op!! Indien u het lidmaatschap niet eerder wenst in te laten gaan dan bij aanvang van de lessen dan moet u toch gelijk met de inschrijving voor lessen ook het formulier Inschrijving lidmaatschap invullen. Hierop kunt u dan aangeven dat het lidmaatschap gelijk of niet eerder dan bij ingang van de lessen moet ingaan.

Selectie tennis

Voor de meer geoefende spelers bieden wij selectietrainingen (1- , 2- of 3 x per week) aan van 1,5 uur per training gedurende 34 weken. Vanaf één keer per week selectietraining betaalt LTC Uden mee in de kosten van deze selectietraining. (clubbijdrage pakket 2 = 173,-, clubbijdrage pakket 3 = 260,-). Na aanmelding van pakket 3 vindt er overleg plaats tussen de technische commissie en de trainingsdeelnemer of dit past in het selectiebeleidsplan van LTC Uden.

Klik hier voor informatie en inschrijven Padel trainingen en lessen.


Senioren trainingspakketten LTC Uden
Pakket Recreatief 1 Selectie 1 Selectie 2 Selectie 3
Duur les 60 minuten 90 minuten 90 minuten 90 minuten
Aantal keer trainen per week 1 keer 1 keer 2 keer 3 keer
Aantal weken 15 weken 34 weken 34 weken 34 weken
         
Kosten totaal. termijnbetaling mogelijk € 127,50 € 390,00 € 607,00 € 910,00

Neem voordat u inschrijft nog even kennis van de voorwaarden die van toepassing zijn op de trainingen en lessen.

Hierbij doe ik een inschrijving voor deelname aan senior tennistrainingen. Ik verklaar op de hoogte te zijn van de bepalingen waaronder tennistrainingen kunnen worden gevolgd.

 

Gegevens deelnemer.

Het lidmaatschap is verplicht gesteld voor deelname aan deze trainingen. Desgewenst kunt u op de online inschrijving voor het lidmaatschap vermelden dat lidmaatschap moet ingaan bij aanvang van de trainingen.

De in rekening te brengen jaarkosten voor deelname aan tennistrainingen gedurende 34 weken in het seizoen 2022/2023 bedragen: pakket Selectie € 390,00 bij 1 keer per week; € 607,00 bij 2 keer per week; € 910,00 bij 3 keer per week, en pakket Recreatief € 127,50 bij 1 uur per week.

Mijn pakketkeuze is:

Inschrijver geeft door zijn/haar inschrijving een machtiging af voor automatisch incasso van de verschuldigde deelnamekosten ten laste van bankrekening,

Betaling eenmalig het gehele bedrag of in maandelijkse termijnen gedurende de trainingsduur?

In termijnen kan uitsluitend na afgifte van machtiging SEPA-incasso.

Heeft u geen of weinig tenniservaring, geef dat dan aan bij Bijzonderheden.

 

 

Beveiligingscode Beveiligingscode