header01

Laatst bijgewerkt op 23 februari 2022


Clubtraingen en Selectietrainingen

Om uw tennis- of padelspel te verbeteren en uw spelplezier te vergroten kunt u bij LTC Uden les nemen of deelnemen aan een cyclus van 34 weken tennistraining of 8 weken padeltraining. Heeft u nog geen enkele ervaring met het tennis of padel, dan bestaat ook de mogelijkheid u de kennis en vaardigheid hiervoor aan te leren. De lessen bij LTC Uden worden verzorgd door tennisorganisatie De Jager Tennis. Onder leiding van Remi de Jager staan getalenteerde en gekwalificeerde trainers tot uw dienst

In 16 tennislessen van 1 of 1,5 uur per week worden de fijne kneepjes van het tennisspel aangeleerd. Voor deelname aan deze lessen en trainingen is het lidmaatschap van LTC Uden verplicht gesteld. Bent u nog geen lid van LTC Uden dan kunt u zich inschrijven door online invulling van het formulier aanvragen lidmaatschap welke u vervolgens online doorstuurt naar LTC Uden. De vraag naar deze lessen is groot en er kan een wachtlijst ontstaan.

Let op!! Indien u het lidmaatschap niet eerder wenst in te laten gaan dan bij aanvang van de lessen dan moet u toch gelijk met de inschrijving voor lessen ook het formulier Inschrijving lidmaatschap invullen. Hierop kunt u dan aangeven dat het lidmaatschap gelijk of niet eerder dan bij ingang van de lessen moet ingaan.

 

Technische Commissie LTC Uden

Info en Tarieven

Info en Tarieven

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Inschrijven deelname

Inschrijven