header01

Laatst bijgewerkt op 30 juni 2020


Technische commissie

Algemene doelstelling:
De Technische Commissie (TC) probeert er voor te zorgen dat zowel de recreatieve als de prestatieve spelende leden op het gebied van training en competitie aan hun trekken kunnen komen.

 

Visie:

Tennisvereniging LTC Uden is één van de grootste tennisverengingen in de regio met circa 1000 leden en 14 verlichte kunstgrasbanen. LTC Uden wil de toonaangevende tennisclub zijn in de regio. Prestatief en recreatief tennis voor jong en oud gaan hand in hand. Binding, verbinding en maatschappelijke betrokkenheid typeert het DNA van LTC Uden. Daarnaast wil LTC Uden een vereniging zijn waar prestatieve spelers uit de regio willen tennissen, dus prestatief wil LTC Uden bij de beste verenigingen in de regio blijven behoren.

Voor alle vragen over competitie , training kunt u bij onderstaande personen terecht. Ook via ct.[antispam].@ltcuden.nl kunt u met ons in contact komen.

 

 

Voorstelronde:

(voorzitter)  Vacant

 

 

Marie-Catrien Rovers
De coördinatie van de landelijke en districtscompetitie ligt in de handen van Marie-Catrien Rovers. Als verenigingscompetitieleider (VCL) verricht ze zowel achter de schermen als op het tennispark onwijs veel werk. De banen, accommodatie, alles wat er bij komt kijken. Voor haar verdienste ontving Marie-Catrien in 2014 de Bruine Beren Beker. In dat jaar zijn meer dan 50 competitie-teams door Marie-Catrien ingeschreven, een aantal wat hopelijk ieder jaar hoger wordt.

 

Sander Wijdeven
Fanatiek tennisser en als speler nog actief in Heren 1 in de voorjaarscompetitie zaterdag. Met Sander zijn achtergrond als Financial Risk Manager heeft de TC een zeer accurate vrijwilliger in huis, die niet alleen op financieel gebied meerwaarde biedt.

Anniek Stofmeel

 volgt

 

Lavinia Vleeshouwers - Bloks

volgt

 

Trainersteam LTC Uden
De trainers van LTC Uden maken ook deel uit van de TC. Een stem die in veel gevallen geraadpleegd wordt aangezien onze trainers ongeveer de meeste uren van allen op het park zijn te vinden. Voor de seizoenen 2018, 2019 en 2020 heeft LTC Uden een samenwerking met De Jager Tennis gesloten. De Jager Tennis zal in opdracht van LTC Uden alle trainings- en lesactiviteiten verzorgen die door de tennisvereniging aan haar leden worden aangeboden.