header01

Laatst bijgewerkt op 29 november 2018


Spelregels baangebruik

U heeft toegang tot de banen als u in het bezit bent van een geldige LTC Uden-KNLTB pas, geldig introductiepasje of sponsorpasje.

U mag de banen uitsluitend betreden op tennisschoenen en in gepaste tenniskleding.

 

U reserveert een baan door deze af te hangen via het afhangbord in de hal van het paviljoen of in de aparte ruimte naast de hal.

 

De reserveringstijd is maximaal een uur als u met 4 personen afhangt. Voor minder dan 4 personen is de speeltijd 50 minuten.

 

Toon sociaal gedrag bij baanreserveringen. Reserveer niet met pasjes van leden die er nog niet zijn.


Banen c.q. speeluren kunnen voor competitie, training of onderhoud zijn gereserveerd. Dit wordt op het afhangbord aangegeven.

 

De baanverlichting kan door de bardienst worden ingeschakeld. Bij gesloten paviljoen kan men de verlichting zelf inschakelen in het buitentoilet ** m.u.v. baan 8 t/m 10. Het electriciteitsverbruik is hoog en duur. Indien de bar is gesloten en na u geen reservering heeft plaatsgevonden in het door u (of uw voorganger) ingeschakelde verlichtingsblok, schakel deze dan ook zelf weer
uit.

De verlichting gaat middels een tijdklok uit om 24.00 uur. Bij voortijdige uitschakeling duurt het ca 20 min. alvorens de lampen weer gaan branden.

Bij het constateren van gebreken of onregelmatigheden wordt u verzocht dit de facilitairecommissie te melden.