gezocht bardienstleden

Geplaatst op 07-10-2021  -  Categorie: Algemeen

Het is altijd gezellig om met een vriendelijk gezicht jouw medeleden te voorzien van een drankje of van een hapje. Maar het is ook heel gezellig als je voor of na je tennis of padelpartij gewoon even kan relaxen in je eigen clubhuis, het tennispaviljoen van LTC Uden. Hiervoor hebben wij ieder jaar weer veel vrijwilligers nodig om enkele dagdelen achter de bar te staan als gastheer of als gastvrouw.

We komen echter nog wat vrijwilligers te kort om een volledige openstelling tot eind dit jaar te kunnen realiseren.

Wil je naast je verplichte twee dagdelen je nog extra inzetten voor je medeleden, en bovendien een aardig zakcentje toekrijgen? Geef je dan op voor het doen van extra bardienst. Ook voor leden welke geen bardienstverplichting meer hebben. Dat kan door je hiervoor op te geven via een email te sturen naar neojlivap.[antispam].@ltcuden.nl