KNLTB Najaarscompetitie 2022

In september en oktober wordt er weer de KNLTB najaarscompetitie gespeeld.

Dit jaar worden er voor het eerst maar op 5 speeldagen gespeeld. De KNLTB heeft deze beslissing om verschillende redenen genomen. De kans op slecht weer gedurende de Najaarscompetitie is groter. Dat betekent dat er vaker wordt uitgeweken naar de inhaaldagen en de competitie dan al langer duurt. Daarnaast zorgde in het verleden de herfstvakantie vaak voor problemen doordat veel teams invallers moesten regelen of wedstrijden moesten verplaatsen. Door de aanpassing van het aantal speeldagen valt in 2022 alleen het begin van de herfstvakantie in de regio Noord in het laatste speelweekend van de Najaarscompetitie. In de regio Midden en Zuid valt de hele vakantie buiten de reguliere speeldagen.

In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld.

Hieronder vinden jullie de speeldata en het inschrijfformulier.

speeldata-knltb-najaarscompetitie-2022

Voorwaarden deelname KNLTB tennis najaarscompetitie

1. Teams kunnen zich via onderstaande formulier inschrijven tot uiterlijk 1 juni 2022
  2. Inschrijving geeft nog geen recht op deelname.
  3. De competitie-bijdrage is €xx,- per team.
  4. De Technische Commissie behoudt zich het recht voor om teams te wijzigen.
  5. De competitie duurt 5 weken. Bij inschrijving accepteren alle teamleden de consequentie dat er ook in eventuele vakantieweken moet worden gespeeld.
  6. Als u in gesponsorde kleding speelt moet u dit aangeven op het inschrijfformulier. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen via rp@ltcuden.nl.
  7. Boetes die door het team zijn veroorzaakt, worden door het team zelf betaald.
  8. Inlichtingen over deze competitie bij: Monique Brockhus tel. 06-41311767 eititepmoc.[antispam].@ltcuden.nl
  9. Bij inschrijving worden bovenstaande voorwaarden geaccepteerd.

Inschrijving KNLTB tenniscompetitie 2022.

Onder sponsoring wordt verstaan: het als team gekleed gaan in uniforme kleding welke is voorzien van een bedrijfslogo of -naam.

mijn team bestaat verder uit:

Hoeveel extra teamleden wilt opgeven?

Ik ben als teamcaptain accoord met de gepubliceerde voorwaarden voor deelname aan deze competitie. De verschuldigde competitie-bijdrage kunt u incasseren van mijn banknummer.