Laatst bijgewerkt op 21 mei 2021

Padel najaarscompetitie bij LTC Uden

knltb-padelcompetitie-2021

Binnenkort is LTC Uden in het bezit van 4 schitterende padelbanen! Helaas is de voorjaarscompetitie in verband met de coronamaatregelen niet doorgegaan. Maar in het najaar hopen we dat er wel gewoon competitie gespeeld kan gaan worden.

Tot zondag 31mei heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de najaarscompeitie  Padel. Er wordt in september en oktober gespeeld op de vrijdagavond, zaterdag of zondag. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. In elke competitie worden 4 partijen gespeeld om 2 gewonnen sets. De competitie start in week 37.

Lees hieronder de voorwaarden en schrijf je in via het onderstaande formulier.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij: Monique Brockhus tel. 06-41311767 of eititepmoc.[antispam].@ltcuden.nl.

Voorwaarden voor deelname aan de KNLTB Padel voorjaarscompetitie 2021

1. Teams kunnen zich inschrijven tot uiterlijk 31 mei 2021. Inschrijving uitsluitend via de site www.ltcuden.nl
  2. Inschrijving geeft nog geen recht op deelname.
  3. De competitie-bijdrage is € 70,- per team.
  4. Bij inschrijving accepteren alle teamleden de consequentie dat er alle competitieweken gespeeld moet worden.
  5. Alle deelnemers behoren zich te houden aan de regels van het meest recente KNLTB Padel competitiereglement.
  6. Als u in gesponsorde kleding speelt moet u dit aangeven op het inschrijfformulier. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen via rp.[antispam].@ltcuden.nl.
  7. Boetes die door het team worden veroorzaakt, moeten door het team zelf betaald worden.
  8. Bij inschrijving worden bovenstaande voorwaarden geaccepteerd.
speeldata-knltb-padelcompetitie-2021

Inschrijving KNLTB Padel najaarscompetitie 2021

Kies de gewenste competitiedag en -niveau.

Onder sponsoring wordt verstaan: het als team gekleed gaan in uniforme kleding welke is voorzien van een bedrijfslogo of -naam.

mijn team bestaat verder uit:

Extra teamleden kunt u opgeven in het memo-veld hieronder?

Ik ben als teamcaptain accoord met de gepubliceerde voorwaarden voor deelname aan deze competitie. De verschuldigde competitiebijdrage voor mijn team kunt u incasseren van mijn banknummer.