Laatst bijgewerkt op 16 mei 2022

Padel najaarscompetitie bij LTC Uden

In september en oktober wordt er weer de KNLTB najaarscompetitie gespeeld.
De najaarscompetitie bestaat uit 5 speeldagen en start in week 37. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond, zaterdag en zondag.
Op vrijdagavond kan er vanaf 15 jaar en op zaterdag en zondag van alle leeftijden worden deelgenomen. Er is ook een jeugdcompetitie ( t/m 17 jaar) en wordt aangeboden op zondag. Alle competities worden ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

aanbod-knltb-padelcompetitie-2022

speeldata-padelcompetitie-najaar-2022-2

Voor vragen kunnen jullie terecht bij: Jim van der Veen, 06 81536383

Voorwaarden voor deelname aan de KNLTB Padel voorjaarscompetitie 2022

1. Teams kunnen zich inschrijven tot uiterlijk 1 junii 2022. Inschrijving uitsluitend via de site www.ltcuden.nl
  2. Inschrijving geeft nog geen recht op deelname.
  3. De competitie-bijdrage is € 65,- per team.
  4. Bij inschrijving accepteren alle teamleden de consequentie dat er alle competitieweken gespeeld moet worden.
  5. Alle deelnemers behoren zich te houden aan de regels van het meest recente KNLTB Padel competitiereglement.
  6. Als u in gesponsorde kleding speelt moet u dit aangeven op het inschrijfformulier. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen via rp.[antispam].@ltcuden.nl.
  7. Boetes die door het team worden veroorzaakt, moeten door het team zelf betaald worden.
  8. Bij inschrijving worden bovenstaande voorwaarden geaccepteerd.

Inschrijving KNLTB Padel competitie

Kies de gewenste competitiedag

Onder sponsoring wordt verstaan: het als team gekleed gaan in uniforme kleding welke is voorzien van een bedrijfslogo of -naam.

mijn team bestaat verder uit:

Extra teamleden kunt u opgeven in het memo-veld hieronder?

Ik ben als teamcaptain accoord met de gepubliceerde voorwaarden voor deelname aan deze competitie. De verschuldigde competitiebijdrage voor mijn team kunt u incasseren van mijn banknummer.