header01

Laatst bijgewerkt op 29 april 2021


Clubtrainingen en Selectietrainingen

 

Om uw tennisspel te verbeteren en uw spelplezier te vergroten kunt u bij LTC Uden tennisles nemen of deelnemen aan een cyclus van 34 weken tennistraining. Heeft u nog geen enkele ervaring met het tennisspel, dan bestaat ook de mogelijkheid u de kennis en vaardigheid hiervoor aan te leren. De tennislessen van LTC Uden worden verzorgd door tennisorganisatie De Jager Tennis. Onder leiding van Remi de Jager staan getalenteerde en gekwalificeerde trainers tot uw dienst

In 16 tennislessen van 1 of 1,5 uur per week worden de fijne kneepjes van het tennisspel aangeleerd. Voor deelname aan de tennislessen en tennistrainingen is het lidmaatschap van LTC Uden verplicht gesteld. Bent u nog geen lid van LTC Uden dan kunt u zich inschrijven door online invulling van het formulier aanvragen lidmaatschap welke u vervolgens online doorstuurt naar LTC Uden. De vraag naar deze lessen is groot en er kan een wachtlijst ontstaan.

Let op!! Indien u het lidmaatschap niet eerder wenst in te laten gaan dan bij aanvang van de tennislessen dan moet u toch gelijk met de inschrijving voor tennislessen ook het formulier Inschrijving lidmaatschap invullen. Hierop kunt u dan aangeven dat het lidmaatschap gelijk of niet eerder dan bij ingang van de lessen moet ingaan.

 

Technische Commissie LTC Uden

INFORMATIE OVER DE TENNISLESSEN

Informatie over de tennislessen is uitvoerig vermeld in een brochure van De Jager Tennis. De volgende informatie is daarin terug te vinden:

  • Lesmogelijkheden.
  • Hoe moet u zich vanaf nu inschrijven.
  • Dataoverzicht.
  • Tarieven.
  • Meest gestelde vragen over het lesreglement.
  • Contactinformatie.

In deze informatiebrochure kunt u zich ook aanmelden voor de tennislessen c.q. -trainingen.

Heeft u eerst nog vragen? De meest gestelde vragen (FAQ's) vindt u in deze brochure.

De brochure(pdf) opent u door op onderstaande knop te klikken.

INFORMATIE OVER DE TENNISLESSEN

De Algemene voorwaarden en lesreglement De Jager Tennis kunt u raadplegen door op onderstaande knop te klikken.

Algemene voorwaarden en lesreglement

De specifieke voorwaarden LTC Uden betreffende deelname aan trainingen of lessen, voorzover deze afwijken voor vorengenoemde Algemene voorwaarden en lesreglement, kunt u raadplegen door op onderstaande knop te klikken.

Trainingsvoorwaarden LTC

Klik hier voor de uigebreide agenda van trainingsweken in 2020 en in 2021.

Trainingskalender

Klik nu op onderstaande knop voor uw inschrijving voor de lessen of trainingen.

Inschrijven bij De Jager Tennis