Ze komen er weer aan ...de LTC clubkampioenen van 2018!

Vanaf 1 september wordt op ons prachtige tennispark de LTC-clubkampioenschappen gespeeld. Het jaarlijkse terugkerende evenement voor LTC-leden om onderling de tenniskwaliteiten te meten en te bepalen wie dit jaar de clubkampioenen worden in de verschillende categorieën. Er zijn vele categorieën waarin je op jouw niveau clubkampioen van LTC Uden kunt worden, dus doe mee ! Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 22 augustus.

Inschrijving via deze link naar toernooi.nl

Pin It

Vanaf maandag kunt U zich weer inschrijven voor het Bratwurst toernooi, wat vorig jaar nog 'Vrienden van LTC toernooi' heette, maar in de volksmond al het Bratwurst Toernooi werd genoemd.

Wat moet er gebeuren?

1) Inschrijven als mixed koppel via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B35D6C68-6B5A-45AE-8A8F-D03600E6A691

2) Zaterdag beschikbaar zijn voor de wedstrijden én het diner, en liefst ook tijdens de aansluitende feestavond met 'Deutsche Schlagers'

3) Goede zin meenemen op 3 november ....... :-)

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben: wilfred.theunissen@home.nl of 06-33373004

Namens de evenementencommissie,

Wilfred Theunissen

Pin It

DSC 1811 f6bf2Van 20 t/m 29 juli 2018 organiseren we wederom het Wijnhuis Uden Open Zomertoernooi.

Voor alle thuisblijvers een heerlijk gezellig en uitdagend toernooi.

Schrijf je in via de volgende link:

Inschrijven Wijnhuis Uden Open Zomertoernooi 2018

Nieuwjaarstoernooi en nieuwjaarsborrel 2018
Op zondag 21 januari 2018 wordt het ADAGIUM nieuwjaarstoernooi gespeeld.
Het betreft een gezelligheidstoernooi voor senioren. Er worden dubbels en mixed-dubbels gespeeld en je word ingedeeld op speelsterkte. We maken er wat gezelligs van met Krentemik en erwtensoep met roggebrood en spek. We starten om ongeveer 11.00 uur. Inschrijfgeld is € 4,-per persoon te voldoen aan de wedstrijdtafel. Inschrijving sluit 14 januari.
Inschrijven kan via deze link: inschrijfformulier
Aansluitend starten we vanaf 16.00 uur met onze gezellige nieuwjaarsreceptie.
Komt ook want het wordt weer gezellig!
Ger Urbanski
Evenementencommissie

2015 Junior Senior Toernooi 88460

Bij het jaarlijkse Junior-Senior toernooi is het de bedoeling dat jij samen met een senior een gezellig en sportief toernooi komt spelen. Dus nodig je vader/moeder, oom/tante, broer/zus, opa/oma, buurman/buurvrouw of andere volwassene uit om samen mee te doen aan dit gezellige toernooi.

Dit jaar is het toernooi op zondag 8 oktober van 11.00u tot 15.00u.

Inschrijven kan tot en met zondag 1 oktober!

Klik hier om je op te geven

Clubkampioenschappen 2017l 1010b

Ook zo benieuwd wie de winnaars zijn van de clubkampioenschappen?

Klik dan hier voor het complete overzicht.

Maatschap. partner