Het tennispaviljoen van LTC Uden is van u en is voor u. Het is in ons aller belang dit paviljoen optimaal open te stellen. Niet voor het maken van omzet - alhoewel dit wel belangrijk is om openstelling te realiseren -, maar om aan de LTC leden en hun gasten een gastvrij onderkomen te bieden. Voor het optreden als gastheer of gastvrouw voor uw medeleden wordt u jaarlijks uitgenodigd uw voorkeursdagen en uren op te geven.

Actuele bezetting bardienst

Klik hier voor een actueel overzicht van de bezetting van de bardienst.

Bardienstplanning

De bardienstplanning valt onder de verantwoordelijkheid van de facilitaire commissie van LTC Uden.

De bardienstplanning wordt verzorgd door een team van vrijwilligers. Zij zijn bereikbaar via de e-mail (paviljoen@ltcuden.nl) of in noodgevallen via telefoonnummer 06-48338838.

Eerste bardienst?

Heeft u binnenkort uw eerste bardienst, kijk dan ook even op deze site bij "Senioren - bardiensten - voorwaarden bardienst". Daar vindt u wat meer informatie.