Kampioen wintercompetitie LTC 1 fcbfdAfgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. Het kampioenschap werd binnengehaald door ons team.
Het was deze competitie bijzonder spannend, omdat bijna alle teams steeds gelijk speelden en wij enkele weken geleden nog op een plaats in de middenmoot stonden.

Na de winst op de nummer 1 “TV Wettenseind” bleken de kaarten geschud en konden wij de titel op onze naam schrijven.
Afgelopen vrijdag heeft team “Leentje” dan ook een triomftocht gemaakt op de platte kar door Uje. Met andere woorden....wij hebben het gevierd met een gezellig etentje bij Sirtaki en een borrel bij Cravt.

Wij zijn enorm trots op het behaalde kampioenschap. Onze spelers zijn Marleen, Eric, Ellen, Jan-Willem, Mirelle, Steven en uiteraard onze invallers Alec, Arjan en Jol.

Wij gaan nu op trainingsstage om het voorjaarskampioenshap in de wacht te slepen.

quintescompetitie fc9d1Op 22 februari 2018 starten we met de Quintescompetitie voorjaar/zomer 2018.

Het is al een tijdje mogelijk om met een mixteam (of individueel) in te schrijven. De inschrijving sluit op 9 februari 2018. Inschrijfgeld € 40,- per team.

Inschrijven kan via de website van LTC.

delo open 5 paint e936aIn de week van 18 tot en met 26 november werd er bij LTC het Delo Open Wintertoernooi gespeeld. Bijna 400 deelnemers uit de gehele regio hadden zich hiervoor ingeschreven. Een behoorlijke stijging ten aanzien van 2016.

De weersomstandigheden waren elke dag totaal verschillend. Van een heerlijk zonnetje op zondag,  naar stromende regen op maandag. De toernooicommissie heeft met wat kunst en vliegwerk alle wedstrijden steeds door kunnen laten gaan. Dat was zeker maandag met alle regen nog niet zo eenvoudig.

De deelnemers genoten na hun gespeelde wedstrijd van de heerlijke hapjes die verzorgd werden door de culinaire commissie.

Op woensdagavond was er de bekende winterbingo verzorgd door Ger.

Vrijdagavond, zaterdag en zondag speelden er zowel spelers van het Delo open wintertoernooi als competitiespelers op het park. De afstemming hierin tussen de verschillende onderdelen binnen de club verliep vlekkeloos.

Zondag 26 november werd de dag afgesloten met de prijsuitreiking. Waar alle spelers die de finale niet gehaald hadden al naar huis waren gegaan met een heerlijke rookworst, kregen de finalisten een gevuld kratje met winterproducten. Met daarbij nog een doos vol heerlijke champignons. De echte winnaars ontvingen ook nog een fles gluhwein.

Het was wederom een zeer geslaagd toernooi met alle complimenten voor de vele vrijwilligers die hier aan hebben bijgedragen.

Bradtwursttoernooi ce047Zaterdag 11-11 vond de eerste editie van het Vrienden van LTC Open Mix toernooi plaats, in de volksmond meteen omgedoopt tot het Bratwursttoernooi. Na een warm welkom met Apfelstrudel konden de eerste partijen van start om 12.30 uur. Maar liefst 40 teams uit Uden, Volkel, Eindhoven, Vorstenbosch, Mariaheide hadden zich ingeschreven Er was zelfs een speciale afvaardiging uit Waalwijk.

In tien poules zetten de 80 deelnemers hun beste beentje voor. Er waren spannende tennispartijtjes te zien en ook de weergoden waren ons gunstig gestemd. De uitslagen werden vakkundig bijgehouden en ingevoerd op toernooi.nl door Jade Vleeshouwers en Suzie Theunissen (de jeugd heeft de toekomst!). Tussen de wedstrijden die 50 minuten duurden, kon men genieten van een heerlijke goulashsoep of een warme glühwein.

Het paviljoen van LTC was omgetoverd tot een gezellige Duitse Bierstube, versierd met vlaggetjes, inclusief lange biertafels en een dansvloer. Nadat de laatste partijen klaar waren om 18.30 uur werd er heerlijk gesmuld van de Bratwurst met zuurkool, broodjes hamburger en de stamppot. Er was voor iedereen genoeg! Na de prijsuitreiking werden de pullen gevuld, de Duitse Schlagers en de Après-ski muziek schalden uit de boxen. Het feest was compleet met Lederhosen en Dirndljurkjes. De voetjes gingen van de vloer en er werd volop meegezongen. Het is bijna zeker dat sommige mensen de volgende dag geen stem meer over hadden..

Kortom, een zeer geslaagd evenement wat volgend jaar zeker weer op de agenda bij LTC staat. Noteer zaterdag 27 oktober 2018 maar alvast in je agenda!

Speciale dank gaat uit naar:

De sponsors Wijnhuis Uden, VSU Ronald van Berkom en Jumbo de Laak, de paviljoenbeheerders en de bardienstmedewerkers.

De organisatoren van het evenement: Cas, Wil, Lavinia, Veronique, Ger en de geweldige chefkok Erik Koehof.

Opbouw en muziek: Harrie, Perry en Ramon.

Vleesbakkers: Inge, Jeroen en Toon.

Bolk en de Bekker printscreen 5fe17

Voor iedereen die graag op zondagochtend wil tennissen.

Schrijf je snel in!

De Bolk en de Bekker competitie is een onderlinge interne competitie voor seniorleden, waarbij naast de sportieve strijd om de punten de gezelligheid de boventoon voert. Ingeschreven mixed-teams spelen wekelijks afwisselend 2 dubbelpartijen of 2 mixpartijen. Speeltijd één uur startend op 10.30 of 11.30 uur. De competitie wordt waarschijnlijk gespeeld in één poule, net zoals vorig seizoen. Aan het eind van het seizoen wordt de kampioen bepaald.

De Bolk en de Bekker competitie start op 24 september 2017. Vanaf 24 augustus 2017 kunt U zich weer inschrijven voor deze competitie.

Let op! De inschrijving sluit op 17 september.

Het inschrijfgeld is € 40 per team. Het bedrag wordt per automatische incasso verwerkt. Captains die hiervoor geen machtiging hebben afgegeven ontvangen een factuur. Een inschrijving is alleen geldig als ook het inschrijfgeld is overgemaakt.

Vragen en opmerkingen

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties over deze competitie, bel dan even met Wilfred Theunissen (06 33373004).

inschrijven kan ook via de website www.ltcuden.nl/competities/Bolkendebekker