Banner Zomer Nieuwsbrief bee01

Op de website van LTC leest u direct de laatste nieuwtjes over uw club. De nieuwsberichten worden ook op Facebook gedeeld. De nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd met een greep uit de berichten die de afgelopen maand op de website zijn gepubliceerd.

Heeft u zelf een bericht dat u in de nieuwsbrief wilt hebben dan kunt u dit sturen naar prredactie@ltcuden.nl. De redactie beoordeeld dan waar het bericht wordt gepubliceerd: op de website, Facebook, nieuwsbrief of een combinatie van deze drie. Stuur ook een leuke foto mee. Als u deze niet heeft dan wordt er door de redactie een passende afbeelding geplaatst.

Klk hier voor het archief van de nieuwsbrieven van 2016 en later

Klik hier voor het archief van de nieuwsbrieven van 2015

Klik hier om uw e-mail adres op te geven voor deeelname of klik hier om het abonnement te beeindigen.