Laatst bijgewerkt op 21 februari 2021

Padel voorjaarscompetitie bij LTC Uden

infographic-padel-2021

Jawel, binnenkort is LTC Uden in het bezit van 4 schitterende padelbanen! Daarom willen wij al onze leden nu al (t/m 5 maart) de mogelijkheid bieden om zich in te schrijven voor de KNLTB Padel Voorjaarscompetitie.

In deze competitie kun je meedoen op de vrijdagavond, zaterdag of zondag. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. In elke competitie worden 4 partijen gespeeld om 2 gewonnen sets. De competitie start in week 22.

Voor meer informatie zie ook: https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/voorjaarscompetitie/

Lees hieronder de voorwaarden en schrijf je in via het onderstaande formulier.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij: Monique Brockhus tel. 06-41311767 of eititepmoc.[antispam].@ltcuden.nl.

Voorwaarden voor deelname aan de KNLTB Padel voorjaarscompetitie 2021

1. Teams kunnen zich inschrijven tot uiterlijk 5 maart 2021. Inschrijving uitsluitend via de site www.ltcuden.nl
  2. Inschrijving geeft nog geen recht op deelname.
  3. De competitie-bijdrage is € xx,- per team. (Dit wordt binnenkort bekend gemaakt.)
  4. Bij inschrijving accepteren alle teamleden de consequentie dat er alle competitieweken gespeeld moet worden.
  5. Alle deelnemers behoren zich te houden aan de regels van het meest recente KNLTB Padel competitiereglement.
  6. Als u in gesponsorde kleding speelt moet u dit aangeven op het inschrijfformulier. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen via rp.[antispam].@ltcuden.nl.
  7. Boetes die door het team worden veroorzaakt, moeten door het team zelf betaald worden.
  8. Bij inschrijving worden bovenstaande voorwaarden geaccepteerd.

Inschrijving KNLTB Padel voorjaarscompetitie 2021

Kies de gewenste competitiedag en -niveau.

Onder sponsoring wordt verstaan: het als team gekleed gaan in uniforme kleding welke is voorzien van een bedrijfslogo of -naam.

mijn team bestaat verder uit:

Extra teamleden kunt u opgeven in het memo-veld hieronder?

Ik ben als teamcaptain accoord met de gepubliceerde voorwaarden voor deelname aan deze competitie. De verschuldigde competitiebijdrage voor mijn team kunt u incasseren van mijn banknummer.