Logo LTC ondernemers societeit

LTC Uden is een club met onder haar leden veel ondernemers. Afgezien van het feit dat een aantal van deze ondernemers LTC Uden al sponsort, bijvoorbeeld in de vorm van baan- en/of toernooisponsoring, biedt LTC Uden al haar ondernemers een aantrekkelijk sponsorvoorstel.

Wie lid wordt van de ondernemers sociëteit krijgt daarvoor verschillende faciliteiten;
• Ondernemers krijgen gratis speelrecht,
• Deelname aan het jaarlijks ondernemers toernooi,
• Logo op het zeil aan de zijkant van baan 11/12

• Vermelding op de website bij deelnemers ondernemers sociëteit,
• De kans met andere ondernemers en sponsoren te netwerken.

De faciliteiten die de ondernemers sociëteit biedt zijn inbegrepen bij de sponsorbijdrage die een ondernemer betaalt. De sponsorbijdrage is niet (veel) hoger dan de kosten van het huidige lidmaatschap. De BTW is volledig aftrekbaar als voorbelaste BTW. Het sponsorbedrag kan worden geboekt als bedrijfskosten, waardoor er minder belasting wordt betaald. Welke soort belasting is afhankelijk van de rechtsvorm van de onderneming, eenmanszaak, BV etc.Voor meer informatie informeer bij Kim van Bekkum / Eric den Dekker.
sponsoring@ltcuden.nl

Klik hier om je in te schrijven als lid van de ondernemers sociëteit van LTC Uden.