Sponsortoernooi 2018 prijs 15249Op vrijdag 22 juni werd er bij tennisvereniging LTC gestreden om de wisselbeker van het sponsortoernooi. Bijna 40 deelnemers vanuit de sponsor sociëteit van LTC en de businessclub van Udi’19 stonden er ingedeeld.

Er werd 3x een wedstrijd van 40 minuten getennist en diegene die uiteindelijk de meeste punten (games) telde, werd de winnaar. Elke wedstrijd werd gespeeld met een nieuwe partner. Dat maakte het extra gezellig en sportief uitdagend.
Tussen de wedstrijden door werden de deelnemers voorzien van lekkere versnaperingen.
Na afloop was er een heerlijke BBQ die werd verzorgd door Leon, Boudewijn en Ellen.

Het was na afloop een zeer gezellig samenzijn met voldoende hapjes en drankjes voor iedereen. Er werd gelachen en er werden weer nieuwe contacten gelegd.

Nadat vorig jaar Ard Wassenberg (Ardnovation) de prijs won, was het dit jaar Mirelle Klijs (2de Spoor) die de wisselbeker een jaar lang op kantoor mag laten pronken. Dit met dank aan Ard, Richard en Michiel.

Onze ondernemer sociëteit is door Udi uitgenodigd voor hun kerstveiling op 8 december 2018. Ook daar zullen we samen een gezellige avond van maken. Zorg dat je deze datum alvast vrijhoudt in je agenda.

Ben je ook ondernemer maar nog geen lid van sponsor sociëteit? Vraag dan informatie aan bij Toon Muller of Harrie Bergmann.

Wij hebben ondertussen al zin in het toernooi van volgend jaar. Wie o wie neemt dan de beker mee naar huis?

IWL logo

Met trots melden wij jullie dat  het Udense bedrijf IWL baansponsor (van baan 12) is geworden.

IWL staat voor Ikommeurs Webshop Logistiek en zoals de naam doet vermoeden verzorgt het bedrijf de logistieke afhandeling van webshoporders, waaronder het opslaan, verpakken en versturen van goederen.

Klanten van IWL profiteren van;

• Een persoonlijke, uiterst flexibele en transparante samenwerking.
  • Snelle afhandeling en hoge betrouwbaarheid: voor 22.00 besteld is morgen in huis.
  • Scherpe tarieven

Wil je meer weten over IWL of ken je iemand die geholpen kan worden met zijn of haar webshoplogistiek? Neem een kijkje op de website of bekijk de bedrijfsvideo.

Heren 1 speler Teun van de Vorst is Account & Projectmanager bij IWL, hieronder op de foto met mede-eigenaar van IWL Tjeerd Nijenhuis.

iwl verkleind

Pin It

tom.jpgWij zijn trots te kunnen vermelden dat ook de komende 3 jaar AdFontes (www.osteopathieadfontes.nl)
 zich weer aan LTC Uden heeft verbonden als baansponsor van baan 2.

Tom van Summeren geeft aan zich betrokken te voelen bij onze vereniging en heeft met zijn mooie nieuwe praktijk aan de
Velmolenweg 94 in Uden meer ruimte om onze leden weer snel op de been te helpen bij onverhoopte blessures.

De praktijk groeit en bloeit, maar voor een LTC' er met een blessure  maakt Tom graag ruimte in zijn agenda vrij.

Dit jaar zal Tom in ons clubhuis of buiten tijdens toernooien aanwezig
zijn met een "stand" om iedereen kennis te laten maken met osteopathie.
Houdt u deze site in de gaten.
Tom, nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen in LTC.

Sponsorcommissie LTC Uden

Pin It
BFCE4EB6 4E1D 4F5B 94DA 2B24749FB8C1 f5aadMet gepaste trots kunnen we melden dat Quintes Assurantiën het sponsorcontract met LTC Uden voor 3 jaar heeft verlengd! Quintes is een toonaangevend assurantie-advieskantoor in de regio voor zowel bedrijven als particulieren en al  sinds 1996 een trouwe sponsor van LTC Uden.

Quintes geeft al jaren haar naam aan de interne competitie op donderdagavond. De “Quintescompetitie” is daarmee een begrip binnen de club. De prestaties van de deelnemers aan deze competitie zijn wekelijks te volgen op www.quintes.nl/ltc-uden.

“Wij hebben al jaren een warme band met LTC. Het is een actieve vereniging, waar zowel competitief als recreatief getennist wordt. Er spelen een aantal collega’s en gelukkig ook vele klanten” aldus Yves Luca, kantoordirecteur van Quintes. “We vinden het dan ook leuk dat we nu de 25 jaar gaan vol maken”.

Wij zijn als LTC Uden blij dat we onze relatie kunnen continueren, en we zijn Quintes daar dankbaar voor. Wanneer u behoefte heeft aan een advies voor uw zakelijke- of privé verzekeringen, of voor uw hypotheek dan staat Quintes altijd open voor persoonlijk adviesgesprek. Op de site www.quintes.nl vindt u alle informatie en uiteraard, de laatste stand van de Quintescompetitie.
Pin It

sponsor van doren engineers b922cVol trots melden wij jullie dat wij in " Van Doren Engineers" uit Boekel voor de komende 3 jaren een nieuwe partner hebben gevonden voor het jeugdtoernooi en de interne jeugdcompetitie.

Van Doren Engineers is een van oorsprong familiebedrijf uit Boekel, opgericht in 1955, met inmiddels 5 vestigingen in (Zuid) Nederland en 1 vestiging in Slowakije. Tot hun klanten behoren onder andere Bavaria, Mars en Unlilever.

Kernwaarden zijn:

Verbeteren van productieprocessen

Machines en productieprocessen intelligenter maken, de dienstverlening telt drie pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Daarmee bieden ze hun opdrachtgevers totaaloplossingen; van engineering tot uitvoering.

Anders denken, gewoon doen
Van Doren Engineers is een familiebedrijf, gebouwd op ondernemingszin, wilskracht en werklust. Bij Van Doren werken aanpakkers die opdrachten net even anders aanvliegen. Die de klant voorop stellen, oplossingsgericht denken en zich richten op langetermijnrelaties. Zo maken zij het verschil.

Van Doren Engineers is een lokaal bedrijf dat de jeugd kansen biedt zich te ontwikkelen in de techniekbranche. Er is zelfs een Academy die onder andere opleidingen verzorgt op MBO- en HBO niveau.

Voor onze jeugd een mooie eerste kennismaking met techniek, want techniek heeft de toekomst!

Wij bedanken Van Doren Engineers voor hun vertrouwen in LTC en kijken uit naar een prettige samenwerking!

Wil je meer van het bedrijf weten, kijk dan eens op hun website. http://www.vandoren.nl/