sponsor van doren engineers b922cVol trots melden wij jullie dat wij in " Van Doren Engineers" uit Boekel voor de komende 3 jaren een nieuwe partner hebben gevonden voor het jeugdtoernooi en de interne jeugdcompetitie.

 

Van Doren Engineers is een van oorsprong familiebedrijf uit Boekel, opgericht in 1955, met inmiddels 5 vestigingen in (Zuid) Nederland en 1 vestiging in Slowakije. Tot hun klanten behoren onder andere Bavaria, Mars en Unlilever.

 

Kernwaarden zijn:

 

Verbeteren van productieprocessen

 

Machines en productieprocessen intelligenter maken, de dienstverlening telt drie pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Daarmee bieden ze hun opdrachtgevers totaaloplossingen; van engineering tot uitvoering.

 

Anders denken, gewoon doen
Van Doren Engineers is een familiebedrijf, gebouwd op ondernemingszin, wilskracht en werklust. Bij Van Doren werken aanpakkers die opdrachten net even anders aanvliegen. Die de klant voorop stellen, oplossingsgericht denken en zich richten op langetermijnrelaties. Zo maken zij het verschil.

 

Van Doren Engineers is een lokaal bedrijf dat de jeugd kansen biedt zich te ontwikkelen in de techniekbranche. Er is zelfs een Academy die onder andere opleidingen verzorgt op MBO- en HBO niveau.

Voor onze jeugd een mooie eerste kennismaking met techniek, want techniek heeft de toekomst!

 

Wij bedanken Van Doren Engineers voor hun vertrouwen in LTC en kijken uit naar een prettige samenwerking!

 

Wil je meer van het bedrijf weten, kijk dan eens op hun website. http://www.vandoren.nl/

Bakkerij Bekkers 2 fed52Wij zijn blij dat Alexander Bekkers van Bakkerij Bekkers zijn handtekening heeft gezet onder een nieuw 3- jarig sponsorcontract. 

Bakkerij Bekkers bestaat al meer dan 75 jaar en heeft inmiddels een team van meer dan 40 mensen, waarvan 12 bakkers die elke nacht zorgen voor verse en heerlijke producten.

Met recente aanvulling van originele Amerikaanse fototaarten, smaakvolle bavarois en de overheerlijke worstenbroodjes weet Bakkerij Bekkers de huidige consument opnieuw te boeien.

Een van de inmiddels 12 winkels staat in de Marktstraat 15 te Uden.

Wij nodigen iedereen van harte uit daar heen te gaan zodat jullie kunnen genieten van de heerlijkste producten.

 We bedanken Alexander Bekkers voor zijn vertrouwen in LTC!

Timmers sponsor 551cdSinds vorige week heeft LTC er weer een nieuwe sponsor bij: Timmers Projecten & Service.
Timmers is een echt Udens familiebedrijf dat gespecialiseerd is in elektrotechnische oplossingen voor de utiliteitsbouw, industrie en luxe woningbouw. Het bedrijf is niet alleen actief in de regio, maar heeft een werkgebied in de Benelux.

 

Vivian Timmers, eigenaresse, is sinds enige tijd lid van LTC Uden en gaf in een informeel gesprek aan dat ze graag wat wilde doen voor de club.

Dit vanwege de goede sfeer die er hangt en het plezier dat ze er beleeft.

 

Daarnaast trekt het idee van de Ondernemerssociëteit haar aan. Dit heeft geresulteerd in een maatwerksponsorcontract.

Wij zijn daar als LTC erg gelukkig mee en heten Vivian en Willy van harte welkom bij de Ondernemerssociëteit.

Verheugd zijn wij dat Markant Uden heeft besloten om voor nog weer 3 jaar bij te tekenen als baansponsor bij tennisvereniging LTC Uden. Dank Markant Uden voor het vertrouwen in LTC. We gaan er weer 3 mooie jaren van maken samen.

Markant Uden 71293

Wijnhuis proost LR 148f2

 

Vandaag tekende Chris van der Voort van het Wijnhuis Uden en Kim van Bekkum van Tennisvereniging LTC Uden opnieuw het sponsorcontract voor het zomertoernooi bij LTC Uden.

 

De voorafgaande jaren was het Wijnhuis Uden ook al sponsor van het zomertoernooi. Altijd duidelijk zichtbaar op dit Wijnhuis Uden Zomertoernooi door de zonnige buitenbar met lekkere drankjes.

 

Chris van der Voort heeft dan ook besloten om zich nogmaals 3 jaar aan dit Zomertoernooi te verbinden.

 

Wij zeggen PROOST en op naar het Wijnhuis Uden Zomertoernooi en mooi weer!

Hoofdsponsor

Co-sponsors

VrijwilligerGezocht 16164

Laatste nieuws

vanDorenEngineers logo 03609Inschrijven KNLTB Open van Doren Engineers Jeugdtoernooi geopend. Klik hier voor meer informatie of schrijf je direct in.

Alg. informatie

Adres
LTC Uden
Boekelsedijk 6a
5404 NK Uden
Navigeer

Tennispaviljoen
Tel: 0413-265315

Webmaster
Webmaster@ltcuden.nl

Redactioneel
prredactie@ltcuden.nl
fotos@ltcuden.nl


Klik hier voor meer
informatie.Copyright © 2014. All Rights Reserved.