Mark Voorn:

Pasfoto Mark tennis

 

Mijn naam is Mark Voorn en ben 31 jaar oud. Op mijn zesde ben ik begonnen met tennis bij Tv Helios in Oss. Mijn broers tenniste en mijn ouders ook, ik kom uit een echte tennisfamilie. Ik woon samen met mijn vrouw in Uden.

 

Tennis heeft volgens mij alles. "Techniek, tactiek, mentaliteit, conditie. Het leukste is toch om jezelf steeds beter te maken. Ik heb de CIOS-opleiding in Arnhem gevolgd en heb daar o.a. mijn A en B licentie tennistrainer behaald. Nu geef ik zes dagen in de week tennistrainingen bij Ltc Uden aan alle niveaus onder de tennisschool Wits tennis. Het is mooi dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Hoe meer ik met de sport bezig ben, des te gemotiveerder ik raak. Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin bij Ltc Uden. Er staat op dit moment een goede mix tussen jeugd en ervaring op alle niveaus, die naar mijn mening voor mooie prestaties en voor veel gezelligheid zorgen.

 

Sportieve groeten,

Mark Voorn

 

 

 

 

 

 

Bo Bouwmans:

Foto Bo LTC Uden

 

Mijn naam is Bo Bouwmans. Ik ben 17 jaar en woon in Uden. Vanaf mijn achtste ben ik begonnen met tennissen bij LTC Uden. Ik train nu een aantal keer in de week en speel competitietennis. De trainingen, competities, vrienden en gezelligheid maken het voor mij elke keer weer leuk en motiveren mij om beter te worden. Afgelopen jaar heb ik de Havo afgerond en nu studeer ik aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Vorig jaar ben ik begonnen met de interne opleiding bij WiTS tennis. Inmiddels heb ik al aan veel verschillende leeftijden en niveaus les gegeven, dit doe ik met veel plezier. Vanaf dit seizoen staat me een nieuwe uitdaging te wachten en dat is het geven van Tennis+. Super dat ik op deze manier mijn hobby kan delen met anderen. Ik heb er heel veel zin in!


Groetjes, Bo Bouwmans

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen over tennistrainingen dan kunt u e-mailen naar trainers@ltcuden.nl of bellen naar 06-53818652.

 

Hoofdsponsor

Co-sponsors

VrijwilligerGezocht 16164

Laatste nieuws

Open Toernooi LTC Uden 2018
15 t/m 24 juni 2018

inschrijving geopend!

klik hier om in te schrijven

Agenda Senioren

di apr 24 @09:00 - 23:30
Paviljoen geopend
wo apr 25 @09:00 - 23:30
Paviljoen geopend
do apr 26 @09:00 - 18:00
Voorjaarscompetitie KNLTB
do apr 26 @19:00 - 23:59
Quintes Competitie
vr apr 27 @09:00 - 23:59
Paviljoen gesloten

Alg. informatie

Adres
LTC Uden
Boekelsedijk 6a
5404 NK Uden
Navigeer

Tennispaviljoen
Tel: 0413-265315

Webmaster
Webmaster@ltcuden.nl

Redactioneel
prredactie@ltcuden.nl
fotos@ltcuden.nl


Klik hier voor meer
informatie.Copyright © 2014. All Rights Reserved.