Tennislessen recreatief senioren.

 

Om uw tennisspel te verbeteren en uw spelplezier te vergroten kunt u bij LTC Uden tennisles nemen. Heeft u nog geen enkele ervaring met het tennisspel, dan bestaat ook de mogelijkheid u de kennis en vaardigheid aan te leren. De tennislessen van LTC Uden worden verzorgd door tennisorganisatie WITS-tennis.

In 15 lessen van 1 uur per week worden de fijne kneepjes van het tennisspel aangeleerd. Voor deelname aan de tennislessen is het lidmaatschap van LTC Uden verplicht gesteld. U kunt inschrijven door online invulling van het aanvraagformulier tennislessen, welke u vervolgens doorstuurt naar LTC Uden. De vraag naar deze lessen is groot en er kan een wachtlijst ontstaan.

De kosten voor de 15 tennislessen zijn € 101,25

Let op!! Indien u het lidmaatschap niet eerder wenst in te laten gaan moet u toch gelijk met de inschrijving voor tennislessen ook het formulier Inschrijving lidmaatschap invullen. Hierop kunt u dan aangeven dat het lidmaatschap niet eerder dan bij ingang van de lessen moet ingaan.

 

Heeft u vragen over tennistrainingen dan kunt u e-mailen naar trainers@ltcuden.nl of bellen naar 06-53818652.

 

  

Voorwaarden waaronder tennisles kan worden gevolgd bij LTC Uden :

1.  Betaling uitsluitend mogelijk door middel van een door u af te geven machtiging tot automatische incasso van het lesgeld.

2.  Lestijden en lesperiode alsmede de groepssamenstelling worden door de trainer vastgesteld.

3.  Door uw inschrijving verplicht u zich tot afname van het aangegeven aantal lessen binnen de afgesproken lesperiode. Deze verplichting vangt aan op het moment dat de inschrijver en de trainer de duur en de aanvang van de lessen zijn overeengekomen, maar uiterlijk bij aanvang van de eerste les.

4.  De tennislessen worden uitsluitend gegeven op de tennisbanen van LTC Uden.

5.  De trainer neemt, op basis van de weersomstandigheden, een beslissing met betrekking tot de voortgang van de les. Uitgevallen lessen worden in overleg met de trainer op een ander tijdstip ingehaald.

6.  Bij verhindering van de trainer zal deze u hiervan vooraf telefonisch, via , op de hoogte brengen. Deze lessen worden volledig ingehaald. Indien u zelf verhinderd bent, ongeacht de reden, hebt u géén recht om deze les ingehaald te krijgen, evenmin zal deze les op een andere wijze verrekend worden. Uitzondering hierop vormt de situatie zoals beschreven onder punt 7.

7.  In geval van ziekte of blessure zijn de eerste 4 weken waarin geen training kan worden gevolgd voor eigen risico. Gedurende deze periode geldt geen recht op inhalen van lessen. Duurt de ziekte of blessure langer dan deze periode dan kan de Technische Commissie besluiten om over te gaan tot restitutie van lesgelden of de mogelijkheid bieden om de resterende lessen op een ander tijdstip alsnog te volgen. Hiertoe dient door de leerling een schriftelijk verzoek, vergezeld van een doktersverklaring, te worden ingediend bij de Technische Commissie, die daarop zo snel mogelijk uitsluitsel zal geven. Let wel, de eerste 4 weken zijn te allen tijde voor risico van de leerling.

8.  Uitsluitend volledig ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulieren worden in behandeling genomen. Bij online inschrijven is de handtekening niet verplicht.    

 

 

Technische Commissie LTC Uden.

 

Schrijf je hier in voor tennislessen senioren recreatief.

Hoofdsponsor

Co-sponsors

VrijwilligerGezocht 16164

Laatste nieuws

Open Toernooi LTC Uden 2018
15 t/m 24 juni 2018

inschrijving geopend!

klik hier om in te schrijven

Agenda Senioren

zo apr 22 @09:00 - 18:00
Voorjaarscompetitie KNLTB
ma apr 23 @09:00 - 23:30
Paviljoen geopend
di apr 24 @09:00 - 23:30
Paviljoen geopend
wo apr 25 @09:00 - 23:30
Paviljoen geopend
do apr 26 @09:00 - 18:00
Voorjaarscompetitie KNLTB

Alg. informatie

Adres
LTC Uden
Boekelsedijk 6a
5404 NK Uden
Navigeer

Tennispaviljoen
Tel: 0413-265315

Webmaster
Webmaster@ltcuden.nl

Redactioneel
prredactie@ltcuden.nl
fotos@ltcuden.nl


Klik hier voor meer
informatie.Copyright © 2014. All Rights Reserved.