Technische commissie

Algemene doelstelling:
De Technische Commissie (TC) probeert er voor te zorgen dat zowel de recreatieve als de prestatieve spelende leden op het gebied van training en competitie aan hun trekken kunnen komen.

Visie:

Tennisvereniging LTC Uden is één van de grootste tennisverengingen in de regio met circa 1000 leden en 14 verlichte kunstgrasbanen. LTC Uden wil de toonaangevende tennisclub zijn in de regio. Prestatief en recreatief tennis voor jong en oud gaan hand in hand. Binding, verbinding en maatschappelijke betrokkenheid typeert het DNA van LTC Uden. Daarnaast wil LTC Uden een vereniging zijn waar prestatieve spelers uit de regio willen tennissen, dus prestatief wil LTC Uden bij de beste verenigingen in de regio blijven behoren.

Voor alle vragen over competitie , training kunt u bij onderstaande personen terecht. Ook via tc@ltcuden.nl kunt u met ons in contact komen.

Voorstelronde:

Wouter van den Berg
Volgt

Marie-Catrien Rovers
De coördinatie van de landelijke en districtscompetitie ligt in de handen van Marie-Catrien Rovers. Als verenigingscompetitieleider (VCL) verricht ze zowel achter de schermen als op het tennispark onwijs veel werk. De banen, accommodatie, alles wat er bij komt kijken. Voor haar verdienste ontving Marie-Catrien in 2014 de Bruine Beren Beker. In dat jaar zijn meer dan 50 competitie-teams door Marie-Catrien ingeschreven, een aantal wat hopelijk ieder jaar hoger wordt.

Sander Wijdeven
Fanatiek tennisser en als speler nog actief in Heren 1 in de voorjaarscompetitie zaterdag. Met Sander zijn achtergrond als Financial Risk Manager heeft de TC een zeer accurate vrijwilliger in huis, die niet alleen op financieel gebied meerwaarde biedt.

Teun van de Vorst
Teun heeft tot de zomer van 2017 zelf nog tennislessen gegeven. Waaronder meerdere jaren als hoofdtrainer in Heesch. Vanuit dit perspectief gewend om te fungeren in technische commissies en ook in staat rekening te houden met recreatievere segmenten in verenigingen. Naar aanleiding van zijn opleiding pakt Teun binnen de TC o.a. de onderwerpen op die raakvlakken hebben met marketing en onze PR-commissie. Tevens als niveau 3 speler nog altijd onderdeel van de selectie van LTC Uden.

Trainersteam LTC Uden
De trainers van LTC Uden maken ook deel uit van de TC. Een stem die in veel gevallen geraadpleegd wordt aangezien onze trainers ongeveer de meeste uren van allen op het park zijn te vinden. Voor de seizoenen 2015-2016 en 2016-2017 heeft LTC Uden een samenwerking met WiTS Tennis gesloten. WiTS zal in opdracht van LTC Uden alle trainings- en lesactiviteiten verzorgen die door de tennisvereniging aan haar leden worden aangeboden.