Dnaamloos 19e PR en Sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het verzorgen van de interne en externe communicatie ten behoeve van de leden en de sponsoren. Een belangrijk onderdeel vormt het aantrekken en onderhouden van contacten met de sponsoren.

De werkzaamheden van onze commissie zijn: -Verzorgen van de digitale nieuwsbrief (ca. 15 maal per jaar) -Uitgeven van het fullcolour clubmagazine ( 1 maal  per jaar) Het onderhouden en verzorgen van de website -Onderhouden contacten met locale- en regionale pers -Uitvoeren sponsorbeleid -Onderhouden relatiebeheer

De commissie vergadert ca. 8 keer per jaar. De taken zijn verdeeld onder de diverse commissieleden, de samenstelling van de PR & communicatie commissie is als volgt:

Mirelle Klijs: voorzitter PR & Communicatie

Gerald Megens:  productie clubmagazine en uitingen in print,

Marjon Visser:  eindredactie nieuwsbrief,

Johan van Zutphen: webmaster.

Sponsor commissie:

Eric den Dekker: penningmeester LTC

Toon Muller : sponsoring, sponsorsociëteit en relatiebeheer sponsoren

Harrie Bergmann: sponsoring

De commissies wordt bijgestaan door: Tiny Bakermans  gastverslaggever Jan-Willem van Grimbergen  gastverslaggever Ria Kauffman gastverslaggever Jan Willem van Grootel fotograaf. Heb je belangstelling ook actief bezig te zijn met LTC en denk je dat je kwaliteiten hebt om onze werkzaamheden te verrichten dan verzoeken wij je contact met een van ons op te nemen.

Zoals u op onze homepage kunt lezen is LTC Uden een grote tennisvereniging die vele activiteiten kent, voor spelers op alle niveaus, van alle leeftijden en dankzij onze kunstgrasbanen het hele jaar door. Het ledental is gemiddeld 1.000 leden. Voor sponsors een ideale mogelijkheid zich op een positieve manier te profileren.

Uiteraard vormen sponsorinkomsten, zoals bij zovele verenigingen, voor ons een belangrijke inkomstenbron.

LTC Uden is haar sponsors dan ook erg dankbaar voor de vaak jarenlange steun in financiële- dan wel materiële zin.

Indien u interesse heeft om LTC te sponsoren, willen we graag met u de mogelijkheden bespreken.

Een kort bericht naar sponsoring@ltcuden.nl en we nemen graag contakt met u op.

Wij zijn altijd op zoek naar leuke content. Heeft u nieuws of interessante informatie dan kunt u een stukje inzenden (liefst met foto) naar prredactie@ltcuden.nl. Wij plaatsen het dan op de website en mogelijk op Facebook of in de nieuwsbrief.