LTC heeft u het volgende te bieden:

Veertien verlichte kunstgras tennisbanen, waar u het hele jaar kunt tennissen.

Een gezellig paviljoen dat alle dagen geopend is met service door eigen leden volgens het "voor en door de leden"-principe. Dit schept een band met de club, vergemakkelijkt de contacten en helpt de contributie laag houden.

Uitstekende clubtrainers. Trainers met de beste referenties die er op tennisgebied zijn, zowel op recreatief als prestatief gebied.

Vier open KNLTB-toernooien: het Jeugdtoernooi, het Categorie 3 t/m 8-toernooi, het Zomertoernooi en het Wintertoernooi.

Diverse recreatieve (weekend)toernooien: Nieuwjaarstoernooi, Invitatietoernooi, Mosseltoernooi, Regionale vuttersdag.

Diverse doorlopende recreatieve toernooien: heren/dames intercompetitie, teamtennis op zondag.

Een wekelijkse "skarrelavond" met recreatief dubbeltennis. De tennisavond waarbij u niet zelf voor een partner hoeft te zorgen.

De jaarlijkse clubkampioenschappen in diverse categorieën.

Een regelmatig verschijnende nieuwsbrief met daarin allerlei belangrijke zaken voor de leden en de laatste nieuwtjes.

Lid worden?