Wat houdt deelname van uw kind aan de jeugd voorselectie van LTC Uden in?

Trainingen.

Er wordt 2x p/w 1 uur getraind. Van uw kind wordt verwacht dat het 2x per week aanwezig is op de training. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat u als ouders erop toeziet dat uw kind daadwerkelijk deelneemt aan training en alleen in geval van nood afzegt.

Toernooien.

Er wordt van uw kind verwacht dat het deelneemt aan het Open jeugdtoernooi dat bij LTC Uden wordt gespeeld in het voorjaar van elk kalenderjaar.

Interne competitie.

Er worden van uw kind verwacht dat het deelneemt aan de interne jeugd competitie op zaterdagmiddag.

Dat houd in dat je 1 a 2 keer per maand een wedstrijd speelt tussen oktober en mei.

Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen met de Technische Commissie via competitie.[antispam].@ltcuden.nl of tc.[antispam].@ltcuden.nl.

Met vriendelijke groeten,

de Technische Commissie.

Voorwaarden waaronder voorselectie training gevolgd kan worden bij LTC Uden:

1. Betaling uitsluitend mogelijk door middel van een door u af te geven machtiging tot automatische incasso van het lesgeld.
  2. Lestijden en lesperiode alsmede de groepssamenstelling worden door de trainer vastgesteld. Er wordt rekening gehouden met preferentie, maar deze worden niet gegarandeerd.
  3. Door uw inschrijving verplicht u zich tot afname van het aangegeven aantal lessen binnen de afgesproken lesperiode. Deze verplichting vangt aan op het moment dat de inschrijver en de trainer de duur en de aanvang van de lessen zijn overeengekomen, maar uiterlijk bij aanvang van de eerste les.
  4. De tennislessen worden uitsluitend gegeven op de tennisbanen van LTC Uden.
  5. De trainer neemt, op basis van de weersomstandigheden, een beslissing met betrekking tot de voortgang van de les. Uitgevallen lessen worden in overleg met de trainer op een ander tijdstip ingehaald.
  6. Bij verhindering van de trainer zal deze u hiervan vooraf telefonisch, of via www.ltcuden.nl, op de hoogte brengen. Deze lessen worden volledig ingehaald. Indien u zelf verhinderd bent, ongeacht de reden, hebt u géén recht om deze les ingehaald te krijgen, evenmin zal deze les op een andere wijze verrekend worden. Uitzondering hierop vormt de situatie zoals beschreven onder punt 7.
  7. In geval van ziekte of blessure zijn de eerste 4 weken waarin geen training kan worden gevolgd voor eigen risico. Gedurende deze periode geldt geen recht op inhalen van lessen. Duurt de ziekte of blessure langer dan deze periode dan kan de Technische Commissie besluiten om over te gaan tot restitutie van lesgelden of de mogelijkheid bieden om de resterende lessen op een ander tijdstip alsnog te volgen. Hiertoe dient door de leerling een schriftelijk verzoek, vergezeld van een doktersverklaring, te worden ingediend bij de Technische Commissie, die daarop zo snel mogelijk uitsluitsel zal geven. Let wel, de eerste 4 weken zijn te allen tijde voor risico van de leerling.
  8. Uitsluitend volledig ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulieren worden in behandeling genomen. Bij online inschrijving is een handtekening niet vereist.

Schrijf je hier in voor de jeugd voorselectie trainingen .