kidsmiddag 45 2 57fe0Als LTC feest viert, dan viert de jeugd uiteraard mee. En er deden 45 kinderen mee aan de activiteiten ter ere van 45 jaar LTC Uden. Een prachtige middag, veel zon, goede sfeer en heel veel pret.

De kinderen gingen in 6 teams langs diverse spellen. Ze speelden een toernooi met snijplanken in plaats van tennisrackets. Dat is toch echt even anders en voor sommige kleintjes best zwaar. En hier vervagen de verschillen een beetje zodat er onverwachte winnaars uitkomen. Die winnaar mocht kiezen welke leiding een emmer water over zich heen kreeg. Hilariteit alom.

Bij een ander spellenstation kregen 2 kinderen een ietwat grote broek aangemeten waarmee ze de op hen afgevuurde ballen moesten opvangen. Maar pas nadat het team met een ingewikkelde constructie op het hoofd als team een emmer water zonder omvallen naar de overkant had gebracht. Met deze te peraturen overigens geen straf als de emmer per ongeluk toch om gaat... Er werden door de leiding (ook jeugd) allerlei nieuwe spellen verzonnen, ter plekke en op maat. Leuk om te zien!

Als laatste station was er de stormbaan. In tweetallen strijden wie het eerst aan de andere kant was, met of zonder blinddoek, met een spons om zoveel mogelijk water in je teamemmertje te krijgen, met veel aanmoediging. En door al dat water werd de baan steeds gladder. Maar dat is alleen maar FUN.

De hele middag liep er de bingo doorheen. Bij elke wissel naast het verplichte ranja of water drinken ook een run op het paviljoen om de nieuwe nummers te checken. Volle kaart is BINGO. En de prijzen waren niet mis: bonnen van Ijscafe Holland, de MacDonalds, ijslollie makers, bellenblazen, scheetkussens, een grote zak marsjes en nog wat kleinere prijsjes.

Om even voor 17 uur kwam daar Brabants Lekkerste met de frietkar, patatje met een snack. Heerlijk om de middagmee af te sluiten. Nog een heus “snoepzakje” als ware het een echt kinderfeest en iedereen kon tevreden weer naar huis (of naadloos door in het avondprogramma van het Jubileum LTC 45 jaar)!

Pin It

geslaagd 2c7a6Tennisvereniging LTC feliciteert al haar leden die hun schooldiploma gehaald hebben. Geniet van de diploma uitreiking en het unieke moment.

Tijd voor een leuk feestje morgen!

Pin It

45 jaar 60796Beste jeugdleden van LTC, kinderen van leden van LTC.

Op zaterdag 30 juni 2018 vieren we het Lustrum van LTC. En uiteraard hebben we ook een programma voor de jeugd. Van 14.00 – 17.00 uur heeft de Jeugdcommissie van LTC allemaal spellen en activiteiten voor jullie klaar staan.

Meerkamp.

Met alle kinderen maken we teams en gaan jullie met elkaar de strijd aan:

met tennisspelletjes                   met niet-tennisspelletjes        met een stormbaan

tennis b6d90

spelletjes f90a0

stormbaan 86927

Bingo.

De hele middag door loopt de bingo die bij een volle kaart recht geeft op prachtige prijzen. Dus hou de getallen goed in de gaten.

Frietkar.

Voor alle deelnemers is er aan het eind gratis friet en een snack. Uiteraard zal er voldoende te drinken zijn. Broertjes of zusjes die niet mee doen aan de meerkamp kunnen ook friet en een snack eten, muntjes zijn die middag te koop.

Het wordt een gezellige middag en we hopen jullie allemaal te zien op ons park. Schrijf je gauw in. Dat kan door een mail te sturen naar jeugd@ltcuden.nl

Jeugdcommissie LTC

Frank Visser, Marieke Stempher, Liv Geurts, Karin Curvers, Hanke Toorenaar, Inge Blokzijl

Pin It

foto Groen 1 2919dNa een geweldige competitie waarin de jongens zeer goed gespeeld hebben,zijn ze nu kampioen in Groen 1.

De laatste 2 punten moesten afgelopen zondag op het park bij LTC nog binnen gehaald worden om ook werkelijk kampioen te worden. Gefeliciteerd jongens: Timo Smith, Timo Derks, Quinten van den Tillaart, Dignan van den Tillaart en Jens Muller.

Pin It

jongens tm 17 2 0da43Vandaag 27 mei 2018, mag jongens t/m 17, team 2, naar Vorstenbosch. Het dorpje om de hoek van Uden met slechts 1500 inwoners heeft een mooie club met wel 5 banen. Dat betekent dat de jongens om 10 uur gelijk met 4 singles tegelijk de baan op kunnen. Wel fijn met de voorspelde tropische temperaturen.

Het zijn leuke tegenstanders, met dezelfde bouwjaren (2003, 2004, 2005). Helaas werden wel alle singles verloren. Niels misschien door wat slaapgebrek, Sem met bijna een derde set en Tom halverwege met een oud racket van Niels, door een kapot geslagen bespanning en Hugo met een welverdiende derde set die hij helaas toch af moest geven.

Na een broodje knakworst mogen de heren de baan op voor de dubbels. Ook deze worden helaas allebei afgegeven aan Vorstenbosch.

De zonnige voorspelling wijzigt naar flinke regen- en onweersbuien, maar gelukkig zijn ze net op tijd klaar en vallen de druppels pas als we in de auto huiswaarts stappen.