Bolk en de Bekker printscreen 5fe17

Bolk en de Bekker competitie

Zondagmorgen teamtennis

De Bolk en de Bekker competitie is een onderlinge interne competitie voor seniorleden, waarbij naast de sportieve strijd om de punten de gezelligheid de boventoon voert. Ingeschreven mixed-teams spelen wekelijks afwisselend 2 dubbelpartijen of 2 mixpartijen. Speeltijd één uur startend op 10.30 of 11.30 uur. De competitie wordt gespeeld in poules oplopend in speelsterkte. Aan het eind van een volledige ronde, waarbij teams elkaar eenmaal als dubbel- en eenmaal als mixpartij tegenkomen, worden de kampioenen bepaald en volgt promotie of degradatie naar de hogere of lagere poule.

De Bolk en de Bekker competitie start op 24 september 2017. Vanaf 24 augustus 2017 kunt U zich weer inschrijven voor deze competitie.

Let op! De inschrijving sluit op 17 september.

Het inschrijfgeld is € 40 per team. Het bedrag wordt per automatische incasso verwerkt. Captains die hiervoor geen machtiging hebben afgegeven ontvangen een factuur. Een inschrijving is alleen geldig als ook het inschrijfgeld is overgemaakt.

Vragen en opmerkingen

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties over deze competitie, bel dan even met Wilfred Theunissen (06 33373004).

Inschrijfformulier team

Inschrijfformulier individueel