Quintes 063df

 

 

 

 

 

 

 

QuinteS Intercompetitie Senioren

 

Informatie met betrekking tot deze door QuinteS Assuradeuren gesponsorde competitie vind je ook op www.quintes.nl

 

De competitie

 

De Quintescompetitie is een interne competitie voor leden van LTC. De dames en de heren spelen in de winter (september t/m februari) een eigen competitie en in het voorjaar/zomer (maart t/m juni) wordt er in mixedteams gespeeld. Het is de bedoeling dat teams zich als zodanig aanmelden. Heb je nog geen team, maar wil je wel graag meedoen, schrijf je dan individueel in. Teams die nog spelers tekort komen kunnen jou dan benaderen om mee te doen. Natuurlijk mag je ook proberen om een nieuw team samen te stellen en mee te doen. Iedere competitie is onderverdeeld in poules waarbij zo veel mogelijk rekening is gehouden met de speelsterkte van de teamleden. Een team bestaat uit ongeveer zes tot acht personen. Iedere donderdagavond is er een competitieronde. Daarbij spelen steeds twee teams uit een poule tegen elkaar. Een wedstrijd bestaat uit twee heren- of damesdubbels en bij de mixedteams per week wisselend een dubbel of mixedpartij. In totaal zijn er dus vier personen van je team die avond actief. De wedstrijden duren een uur inclusief 5 minuten inspeeltijd. De teamcaptain maakt de opstelling. Van hem of haar krijg je een schema waarin staat vermeld wanneer en op welke baan je moet spelen. Afhankelijk van het resultaat van de gespeelde wedstrijden krijgt je team een aantal punten (zie reglement).Het team met de meeste punten is kampioen van de poule.
Na afloop van iedere wedstrijd is er nog gelegenheid voor after-tennis met je team en tegenstanders. De evenementencommissie zorgt voor een lekker hapje en een lekker sfeertje in het paviljoen.

 

 

 

Vragen of opmerkingen


Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Ger Urbanski 06-21832827.

 

Quintescompetitie winter 2017

 

Op 21 september 2017 starten we met de Quintescompetitie winter 2017. Vanaf 31 juli 2017 kunt U zich weer inschrijven. Let op: de inschrijving sluit op 3 september 2017.

Het inschrijfgeld is € 40 per team. Het bedrag wordt per automatische incasso verwerkt. Captains die hiervoor geen machtiging hebben afgegeven ontvangen een factuur. Een inschrijving is alleen geldig als ook het inschrijfgeld is overgemaakt.

Evenementencommissie LTC Uden

Inschrijfformulier Team

 

Inschrijfformulier Individueel

 

Pin It

Hoofdsponsor

Co-sponsors

VrijwilligerGezocht 16164

Laatste nieuws

Ace fca75

Inschrijving Crito Project Ace Toernooi tot 1 augustus geopend!

Klik hier om direct in te schrijven.

Alg. informatie

Adres
LTC Uden
Boekelsedijk 6a
5404 NK Uden
Navigeer

Tennispaviljoen
Tel: 0413-265315

Webmaster
Webmaster@ltcuden.nl

Redactioneel
prredactie@ltcuden.nl
fotos@ltcuden.nl


Klik hier voor meer
informatie.Copyright © 2014. All Rights Reserved.