Alle banen zijn bespeelbaar.

Geen actuele baanstatus op deze site beschikbaar ivm het nieuwe afhangsysteem.

Dames 1 zondag dae1fLTC Uden is ook dit jaar weer goed vertegenwoordigt tijdens de Voorjaarscompetitie. Maar liefst 49 teams doen mee en wij als LTC Uden kunnen hiervoor alleen maar trots in onze handjes klappen.

Het siert de club dat jullie er zoveel plezier aan beleven, jullie wekelijks op de club zijn al dan niet op de baan als langs de kant als supporter en misschien wel het belangrijkste, er met ontzettend veel enthousiasme wordt gespeeld.

Maar natuurlijk wil iedereen jullie gezelligheid meebeleven! Er zijn altijd wel leuke verhalen, bijzondere wedstrijden, mooie ballen, grappige blunders, gezellige autoritten, juichende ouders, lekkere hapjes of foto’s die we nooit te ruiken, horen of te zien krijgen. En dan is het nu juist de kans om dit met alle andere leden te delen. Wij kunnen niet wachten!

Het lijkt ons daarom erg leuk als jullie als team een stukje schrijven voor de website. Dit mag geheel naar eigen invulling, zolang het maar in het verband staat met de Voorjaarscompetitie. Een A4tje of 10 regels. Een wedstrijdverslag of puzzel. Een quiz of een fotocollage. Een rebus of een grappige tekst over de 3de helft. Als jij creatief wilt zijn, dan mag dat. Alles is goed! Om een beeld te krijgen van je team, vinden we het leuk als je ons een foto erbij opstuurt. Stuur je stukje en foto naar pr@ltcuden.nl

Jullie verhaal zal zo snel mogelijk geplaatst worden!

Als we samen onze verhalen delen, kunnen we samen nog meer genieten van deze mooie tijd van het jaar: de Voorjaarscompetitie!

Daarbij is het natuurlijk ook leuk om te weten dat er een beeldscherm in de kantine hangt, waar leuke voorjaarscompetitie foto’s op gedeeld kunnen worden. Wil je een foto toesturen, wat wij natuurlijk erg leuk vinden(!), kan dat naar ltcuden@outlook.com.