ACTUELE BAANSTATUS

Geen bijzonderheden - alle banen bespeelbaar.

=== Breaking news ===

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor de trainingen die starten in september.

Vanaf dit jaar wordt er gekozen voor trainingspakketten en zullen de trainingen verzorgd worden door het team van Tennisorganisatie Remi de Jager. Iedereen, dus ook spelers juniorselectie en seniorselectie, dient zich in te schrijven om deel te kunnen nemen aan de trainingen. Op de site - onder het menu Senioren of Junioren kies de keuze Trainingen - vinden jullie meer informatie over de trainingen, kosten en de inschrijfformulieren.

Vragen over de tennistrainingen kunnen gesteld worden aan de technische commissie of aan Remi de Jager door te mailen naar tc@ltcuden.nl of remi@dejagertennis.nl.

We verwachten jullie inschrijvingen snel te zien!

Met sportieve groet,

TC LTC Uden

NB. Er zijn reeds inschrijvingen ontvangen voor deelname aan onze trainingen. Deze inschrijvingen zijn echter gedaan op de trainingsvormen "oude stijl" en deze komen niet overeen met onze nieuwe opzet.

Vriendelijk verzoeken wij u nogmaals een inschrijving te doen voor deelname aan de nieuwe trainingen.

Dames 1 zondag dae1fLTC Uden is ook dit jaar weer goed vertegenwoordigt tijdens de Voorjaarscompetitie. Maar liefst 49 teams doen mee en wij als LTC Uden kunnen hiervoor alleen maar trots in onze handjes klappen.

Het siert de club dat jullie er zoveel plezier aan beleven, jullie wekelijks op de club zijn al dan niet op de baan als langs de kant als supporter en misschien wel het belangrijkste, er met ontzettend veel enthousiasme wordt gespeeld.
Maar natuurlijk wil iedereen jullie gezelligheid meebeleven! Er zijn altijd wel leuke verhalen, bijzondere wedstrijden, mooie ballen, grappige blunders, gezellige autoritten, juichende ouders, lekkere hapjes of foto’s die we nooit te ruiken, horen of te zien krijgen. En dan is het nu juist de kans om dit met alle andere leden te delen. Wij kunnen niet wachten!

Het lijkt ons daarom erg leuk als jullie als team een stukje schrijven voor de website. Dit mag geheel naar eigen invulling, zolang het maar in het verband staat met de Voorjaarscompetitie. Een A4tje of 10 regels. Een wedstrijdverslag of puzzel. Een quiz of een fotocollage. Een rebus of een grappige tekst over de 3de helft. Als jij creatief wilt zijn, dan mag dat. Alles is goed! Om een beeld te krijgen van je team, vinden we het leuk als je ons een foto erbij opstuurt. Stuur je stukje en foto naar pr@ltcuden.nl

Jullie verhaal zal zo snel mogelijk geplaatst worden!
Als we samen onze verhalen delen, kunnen we samen nog meer genieten van deze mooie tijd van het jaar: de Voorjaarscompetitie!

Daarbij is het natuurlijk ook leuk om te weten dat er een beeldscherm in de kantine hangt, waar leuke voorjaarscompetitie foto’s op gedeeld kunnen worden. Wil je een foto toesturen, wat wij natuurlijk erg leuk vinden(!), kan dat naar ltcuden@outlook.com.