Alle banen zijn bespeelbaar.

LTC 45jrKlik op het lustrumlogo voor het bestellen van jouw BBQ-kaarten.

Aanbevolen voor correcte bestelling voor alle deelnemers.

De afgelopen periodes hebben wij bij LTC regelmatig last gehad van vernielingen, inbraak en andere overlast. Dit hebben we ook aangegeven bij de gemeente en met ons zijn er meer clubs in het sportpark die melding gemaakt hebben hiervan.

Vanuit die meldingen is er kort geleden een overleg geweest tussen de gemeente, de clubs, politie en de burgemeester. Het doel was om te bespreken van welke overlast er sprake is en hoe dat opgelost kan worden.

De politie en gemeente geeft hierbij aan dat er veel meldingen van overlast niet gemeld worden bij hen. Daarom hebben ze niet goed in kaart wat nu precies de aantallen zijn en om welke overlast het precies gaat. Ze willen een goed beeld krijgen van de incidenten die zich afspelen in het sportpark.

De vraag, aan ons als LTC,  is dan ook om alle incidenten te melden waar wij als club mee te maken hebben. Overlast, inbraak of vandalisme.

De meldingen willen we via een punt laten verlopen, om zo niet alles dubbel te melden.

Het melden van deze overlast kan als volgt:

Stuur een mail naar beheerders@ltc.nl.  Geef daarbij aan wat het voorval is en de datum en het tijdstip. De beheerders nemen dit dan op met de gemeente Uden.

Alvast enorm bedankt voor jullie hulp!