ACTUELE BAANSTATUS

Geen bijzonderheden - alle banen bespeelbaar.

=== Breaking news ===

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor de trainingen die starten in september.

Vanaf dit jaar wordt er gekozen voor trainingspakketten en zullen de trainingen verzorgd worden door het team van Tennisorganisatie Remi de Jager. Iedereen, dus ook spelers juniorselectie en seniorselectie, dient zich in te schrijven om deel te kunnen nemen aan de trainingen. Op de site - onder het menu Senioren of Junioren kies de keuze Trainingen - vinden jullie meer informatie over de trainingen, kosten en de inschrijfformulieren.

Iedereen, dus ook spelers juniorselectie en seniorselectie, dient zich in te schrijven om deel te kunnen nemen aan de trainingen!

Inschrijven voor de tennislessen kan tot 19 augustus!

Vragen over de tennistrainingen kunnen gesteld worden aan de technische commissie of aan Remi de Jager door te mailen naar tc@ltcuden.nl of remi@dejagertennis.nl.

We verwachten jullie inschrijvingen snel te zien!

Met sportieve groet,

TC LTC Uden

NB. Er zijn reeds inschrijvingen ontvangen voor deelname aan onze trainingen. Deze inschrijvingen zijn echter gedaan op de trainingsvormen "oude stijl" en deze komen niet overeen met onze nieuwe opzet.

Vriendelijk verzoeken wij u nogmaals een inschrijving te doen voor deelname aan de nieuwe trainingen.

Irene Sjoerdsma 0a137Met verslagenheid hebben wij afgelopen weekend kennis genomen van het plotselinge en onverwachte overlijden van
Irene Sjoerdsma.

Irene was pas 53 jaar en tot voor kort lid van LTC Uden. Haar echtgenoot Frank Visser is een actieve tennisser en vrijwilliger bij onze vereniging.

Ons medeleven gaat uit naar Frank, de kinderen Matthijs & Fleur, Felix en Isabelle en andere familieleden en vrienden.

Het afscheid vindt plaats op 9 februari om 11.00 uur in de Kruisherenkapel, Lieve Vrouwenplein 44 te Uden.

Namens het bestuur van LTC Uden
Peter van Klaveren