Wanneer: zaterdag 2 september t/m zondag 10 september

Clubkampioenschappen LTC Uden e49d6

Voor wie: beginners en gevorderden ,voor junioren en senioren

Kids: woensdagmiddag 6 september is er het oranje-rood event voor onze jongste tenniskids

Thema: schrijf nu in voor 9 dagen sportief tennisplezier met B.B.Q ,bingo ,hapjes  et cetera  ,dit alles rondom het thema : WIMBLEDON

Hoe: inschrijven via ltcuden.nl of via www.toernooi.nl

Let op: lees ook even de reglementen door

tot slot: wij wensen iedereen een fijne zomervakantie namens de Toernooi commissie

Van 19 t/m 25 juni 2017 vindt het BSU open toernooi weer plaats bij tennisvereniging LTC Uden. Vanaf vandaag kun je jezelf alvast inschrijven voor dit altijd succesvolle toernooi.
Dit kan via deze link of rechtstreeks op Toernooi.nl
De organisatie is al druk in de weer met alle voorbereidingen en kunnen niet wachten totdat het juni is.
Overigens zal het dit jaar voor de laatste keer deze naam dragen. Volgend jaar is er een nieuwe hoofdsponsor en zal het open toernooi in juni de naam van de nieuwe hoofdsponsor dragen.
Interesse om hoofdsponsor te worden? Wij horen het graag! ( sponsoring@ltcuden.nl)

Hoofdsponsor origineel

NIEUW: dit evenement telt NIET mee voor het DSS, dus je rating loopt geen gevaar

NIEUW: het is toegestaan om voor 3 spelsoorten in te schrijven : enkel, dubbel, gemengd dubbel.

De jeugd kan inschrijven als recreant of geoefend speler.

Op woensdagmiddag 7 september is er een Rood-Oranja Event.

Verder: o.a. bingo, cocktailbar, bbq, loterij en enkele leuke verrassingen voor de jeugd.

Je kunt inschrijven t/m 22 augustus!

Hoofdsponsor origineel

Op 25 en 26 juni (zaterdag & zondag) worden de finales gespeeld.

Kom je ook je favoriete speler(s) aanmoedigen?

tennisballen

Voor zondag 10 juli staat het gezelligheidstoernooi (v/h invitatietoernooi) gepland. Het is een recreatief dubbeltoernooi voor iedereen. Als LTC-lid mag je iedereen meebrengen als invité. En als de buren of je collega's met 2en willen komen is dat ook goed. Als je kans ziet om met een complete poule van 4 koppels in te schrijven kan dat ook. We spelen vanaf 10.30 uur 3 partijen van 50 minuten tot de klok van 16.00 uur. De indeling doen we op sterkte. We maken er een leuke dag van met een feestelijke afsluiting. Je kan inschrijven tot 5 juli via www.ltcuden.nl of inschrijfformulier in het paviljoen. Inschrijfgeld bedraagt € 3 p.p. te voldoen aan de wedstrijdtafel.

Schrijf je in en doe gezellig mee!!

Inschrijven..

De Evenementencommissie.