In het weekend van 16 en 17 september 2017

vindt het 24-uurs tennisestafette toernooi plaats.

Na het succes van 2015 houden we op 16 en 17 september wederom onze 24 uurs tennisestafette. Een heel gezellig tennistoernooi waarbij plezier hoog in het vaandel staat. Samen met jouw team zorg je dat er 24 uur iemand van jullie op de baan staat om een wedstrijd te spelen. Hieronder leggen we dat nog eens uit.

Er wordt gespeeld van zaterdagmiddag 16 september 13.00 uur tot zondagmiddag 17 september 13.00 uur in 16 blokken van 1,5 uur. 75 minuten zuivere speeltijd en 15 minuten wissel en inspeeltijd

Het is natuurlijk niet zo dat je 24 uur op de baan staat, maar afhankelijk van de teamgrootte sta je 2 of 3 tijdsblokken op de baan.

Een team moet bestaan uit minimaal 8 personen, er wordt geen maximum gesteld. Het mag een damesteam, mixteam of herenteam zijn. (> 18 jaar)

Het leuke is dat je een team kunt samenstellen met je vrienden / familie / buren/ sportteam, want ook diegene die geen lid zijn van een tennisvereniging mogen meedoen. Hoe gezellig is dat!

Er worden wedstrijden gespeeld in dubbel of mix partijen. Alles mag door elkaar. Elk blok van 1,5 uur staan er dus twee leden van jouw team op de baan.

Er wordt gespeeld met “handicap”, dat betekent dat op basis van de gemiddelde rating van een team al wedstrijdpunten worden gegeven.

Verblijf, dus BLIJF

Vanaf zaterdagmiddag gaan we in estafettevorm de hele nacht door. Op zondagmorgen kom je natuurlijk gezellig ontbijten bij LTC.  Uiteraard ontbreken de bekende LTC hapjes en snacks niet. Naast de friteskar, die op zaterdagavond aanwezig is, zorgen we ook voor fruit en andere meer gezonde zaken.

Het paviljoen en de bar is 24 uur open. In de nachtelijke uurtjes zal er een kampvuurtje branden.

Voor de start van de wedstrijden is om 12.45 uur de officiëleaftrap van het evenement en natuurlijk is er vanaf zondag 13.00 uur een after-party met prijsuitreiking.

Je kunt natuurlijk tussen de wedstrijden door thuis gaan slapen, maar het is natuurlijk veel leuker een tentje op te zetten en met het hele team te blijven. Er zal ook in de avond en de nachtelijke uurtjes voor snacks en muzikale omlijsting worden gezorgd.

Goed doel.

De opbrengst voor het evenement gaat naar het goede doel.

Kosten

Het inschrijfgeld, waarvan dus een deel naar het goede doel gaat,  bedraagt € 12,50 per persoon.

Je kunt je hiervoor naar keuze individueel, met meerdere mensen of met een team opgeven.

Bij individuele inschrijving, of inschrijving met meerdere personen, wordt je in een team ingedeeld van 8 a 10 personen.

Inschrijving

Het is een open toernooi waarbij je dus geen lid hoeft te zijn van LTC Uden of andere tennisvereniging, de uiterste inschrijfdatum is 27 augustus 2017. Geef je nu alvast op via evenementen@ltcuden.nl

Vanaf 17 augustus zal er via deze website een link via toernooiplanner beschikbaar zijn waarbij je je definitief kunt opgeven.