Ter ondersteuning van de commissie communicatie zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om af en toe een mooi stukje te schrijven. Dit kan bijvoorbeeld een interview zijn met een lid of commissie, een weergave van een evenement of speciale gebeurtenis, of andere zaken.

Eigen creativiteit en inbreng is altijd prettig.

Ervaring is geen must.

Het gaat om minimaal een stukje per 2 maanden, dus je bent er niet veel tijd mee kwijt. Alles kan in overleg.

Als dank word je 1x per jaar uitgenodigd voor onze geweldige vrijwilligersavond.

Lijkt het jou leuk om hier aan bij te dragen en onze commissie te ondersteunen?

Laat het ons weten via pr@ltcuden.nl

Content Manager 0874b

LTC zoekt een nieuwe webmaster en/of een content manager werkzaam in de commissie Marketing & Communicatie.

Als content beheerder ondersteun je de diverse commissies in het plaatsen van berichten op de website en Facebook. Je bewaakt de huisstijl van de website en je leukt berichten op door het zoeken en plaatsen van afbeeldingen bij een bericht. Je hoeft geen techneut te zijn maar het is wel handig als je ervaring hebt met content management systemen zoals Joomla of Wordpress.

De rol Webmaster is meer technisch. Je beheert de Joomla website en zorgt dat deze up to date blijft, vrij van malware en ondersteun je de verschillende commissies in het plaatsen van complexere content zoals bijvoorbeeld het voor- en najaar competitie.

Deze rollen zijn natuurlijk ook te combineren :) De commissie komt 10 keer per jaar bij elkaar en je bent er gemiddeld een aantal uur in de week mee bezig. Je kunt de werkzaamheden uitvoeren op een tijdstip dat jij zelf bepaald. De huidige beheerder Johan van Zutphen blijft geruime tijd aanwezig als hulplijn, zodat je altijd terug kunt vallen op zijn kennis van het huidige systeem.

Heb je interesse? Laat je vrijblijvend informeren. Stuur een e-mail naar prredactie@ltcuden.nl

vr dec 15 @19:00 - 23:59
za dec 16 @09:00 - 18:00