Op woensdag 10 juni is weer de jaarlijkse Kidsday in TopShelfOpenRosmalen tijdens het internationale Topshelf Open grastennistoernooi.

Naast veel spannende tenniswedstrijden is er vanaf 13.00 uur een georganiseerd programma bestaande uit allerlei verschillende tennisgames, zoals beachtennis, de KNLTB Volleychallenge en veel mik- en prijzenspelen. Ook kunnen kids een t-shirt winnen die ze rechtstreeks toegang geeft tot een grasclinic met spelers van het toernooi. En zoals elk jaar vindt een speciale kids persconferentie plaats waar aan twee toppers van het toernooi alles gevraagd kan worden. Alle activiteiten worden begeleid door een professioneel en enthousiast team van de KNLTB.

Wij willen daar vanuit LTC weer met zoveel mogelijk kinderen naar toe.

De kosten voor een kaartje zijn 35 euro per persoon. Bij voldoende inschrijvingen kunnen we echter een korting van 25% krijgen.

LTC draagt voor de kinderen die mee gaan nog eens 25% bij, waardoor de kinderen maar de helft zouden hoeven te betalen (€17,50). Dit dus wel onder de voorwaarde dat er genoeg inschrijvingen zijn.

Ouders die mee willen komen wel in aanmerking voor de 25% korting maar niet voor de LTC bijdrage en zullen dan dus € 26,25 moeten betalen.

Je kunt je tot 10 mei inschrijven via de LTC site, klik hier om het inschrijfformulier te openen

Zodra we meer weten over het aantal inschrijvingen laten we jullie weten wat de definitieve prijs wordt. Mochten we niet voor de 25% korting in aanmerking komen, dan kun je natuurlijk alsnog besluiten om niet mee te gaan.