Quintes 063df

QuinteS Intercompetitie Senioren

Informatie met betrekking tot deze door QuinteS Assuradeuren gesponsorde competitie vind je ook op www.quintes.nl

De competitie

De Quintescompetitie is een interne competitie voor leden van LTC. De dames en de heren spelen in de winter (september t/m februari) een eigen competitie en in het voorjaar/zomer (maart t/m juni) wordt er in mixedteams gespeeld. Het is de bedoeling dat teams zich als zodanig aanmelden. Heb je nog geen team, maar wil je wel graag meedoen, schrijf je dan individueel in. Teams die nog spelers tekort komen kunnen jou dan benaderen om mee te doen. Natuurlijk mag je ook proberen om een nieuw team samen te stellen en mee te doen. Iedere competitie is onderverdeeld in poules waarbij zo veel mogelijk rekening is gehouden met de speelsterkte van de teamleden. Een team bestaat uit ongeveer zes tot acht personen. Iedere donderdagavond is er een competitieronde. Daarbij spelen steeds twee teams uit een poule tegen elkaar. Een wedstrijd bestaat uit twee heren- of damesdubbels en bij de mixedteams per week wisselend een dubbel of mixedpartij. In totaal zijn er dus vier personen van je team die avond actief. De wedstrijden duren een uur inclusief 5 minuten inspeeltijd. De teamcaptain maakt de opstelling. Van hem of haar krijg je een schema waarin staat vermeld wanneer en op welke baan je moet spelen. Afhankelijk van het resultaat van de gespeelde wedstrijden krijgt je team een aantal punten (zie reglement).Het team met de meeste punten is kampioen van de poule.
Na afloop van iedere wedstrijd is er nog gelegenheid voor after-tennis met je team en tegenstanders. De evenementencommissie zorgt voor een lekker hapje en een lekker sfeertje in het paviljoen.

Vragen of opmerkingen

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Ger Urbanski 06-21832827.

Quintescompetitie voorjaar/zomer 2017

Op 10 maart 2017 starten we met de Quintescompetitie voorjaar/zomer 2017. Het is vanaf nu mogelijk om met een mixteam (of individueel) in te schrijven. De inschrijving sluit op 27 februari 2017. Inschrijfgeld € 40,- per team.

Dit jaar zal de inning van de teambijdrage worden verzorgd door de financiële administratie van LTC. Teamcaptains ontvangen bij aanvang van de competitie een factuur voor deze teambijdrage en worden verzocht deze factuur af te wachten en niet voortijdig tot betaling over te gaan.

Inschrijfformulier team Klik

inschrijfformulier individueel Klik